03 455 25 28 MA-VR: 9u - 12.30u en 14u - 18.30u ZA: 9u - 12.30u

Apotheek Borms in Hove, Uw Huisapotheek

Apotheek Borms te Hove is een apotheek waarbij deskundigheid voorop staat. Met onze brede wetenschappelijke achtergrond en kennis van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij u steeds het beste advies geven over uw gezondheid.

  • Apotheek Borms kan u met zijn Enorme Ervaring Deskundig Adviseren
  • Klassieke Geneesmiddelen voor Herstel en Genezing
  • Ondersteuning van uw Gezondheid met Voedingssupplementen
  • Natuurlijke Producten via Fytotherapie als Preventie
  • Diergeneesmiddelen voor uw Trouwe Dieren
  • Medicatieschema’s om u te Helpen bij uw Medicatiegebruik
  • Vorming en Kennis van Nieuwste Ontwikkelingen

Ons Team

Onze apothekers staan u met raad en daad bij voor oplossing van uw specifieke problemen en gezondheidssituatie. Elk advies is op maat van onze klant. Vraag ons vrijblijvend om hulp om u te ondersteunen naar een gezond leven.

Het spreekt voor zich dat een goede band met de patiënt niet alleen de gemoedelijke sfeer in de hand werkt, maar ons tevens beter in staat stelt om een meer persoonlijk advies te geven. De mens achter het verhaal is voor ons belangrijk.

De Sleutel voor Uw Gezondheid

1.GENEZING EN GEZONDHEID

Ons Team zijn allen specialisten op het vlak van gezondheid. Wij kunnen voor uw specifieke probleem uitstekend advies en begeleiding geven.

2.VERZORGING EN LEVENSKWALITEIT

Hebt u thuis hulpmiddelen nodig? Wilt u uw lichaam en huid optimaal verzorgen met kwaliteitsproducten? Zoekt u de beste verzorging voor uw baby? Wij helpen u met plezier.

3.RESERVEER UW MEDICATIE

Wij maken het u gemakkelijk zodat u eenvoudig uw geneesmiddelen kan reserveren, uw voorschrift kan opladen. Wij verwittigen u per sms als uw geneesmiddelen klaarliggen.